maandag 15 september 2014

Happy on wheels

Haaaaaaaallllooooo!


De eerste langere reis is een feit. Na een tussenstop bij lieve vriendjes in Middelburg gingen we op pad.
Dat begon net zo soepel als we hadden bedacht. Niet dus...

Eerst stonden we stil bij een tankstation, de frons op het gezicht van Robert sprak boekdelen. Uiteindelijk starten we gelukkig wel weer op eigen kracht.
Vervolgens proberen we in Middelburg een boodschap te doen voor we gaan. Een uitdaging mensen! Een prachtige oude stad vol met wegafsluitingen en omleidingen door straatjes met een max van 2M. Laten wij nou precies 2M zijn. "Zonder de spiegels dan" sprak zij cynisch. Vervolgens blijken parkeerplaatsen niet heel campervriendelijk, maar daar kom ik nog op terug.

Als we eindelijk de provisie hebben ingeslagen kan de vakantie echt beginnen!

Not.

We starten weer niet. De sfeer was niet zo warm meer in de camper kan ik u vertellen. 2 oude duitse mensen helpen ons middels startkabels op weg. We zijn er klaar mee en hopen dat het de accu is die ons steeds in de steek laat, want naar de motor is voor vertrek toch uitvoering gekeken!?!? Naast de frons heeft Robert nu ook de handen voor zijn gezicht geslagen.

Gamma Terneuzen is nu onze eerste bestemming op de vakantie.
Hmm niet echt wat we voor ogen hadden. Maar de technische blik van manlief blijkt te kloppen, met een nieuwe accu loopt the Sunrise als een zonnetje.
En naarmate we zuidelijker en zonniger rijden warmt ook zowaar de sfeer in de camper weer op. WIJ -> hartje -> DE CAMPER.

We komen aan bij een plaatsje onder Calais. We vinden een supermooi plekje met zeezicht. Wat wil je meer? We kunnen zelfs Engeland zien liggen vanuit de camper.
Het vakantiegevoel begint te komen. Als we de volgende dag een supermooie en sportieve wandeling maken is het gevoel compleet. Ik geef me over aan de ontspanning en laat al het klussen, werk en andere perikelen van de laatste tijd achter me.

Livin' in the moment! Hier en nu. Affin, jullie mogen mee genieten: 
 

BTW mocht het je nog niet zijn opgevallen, dit blog is gepimpt. Boven aan kun je leuke pagina's aanklikken om te kijken hoe het begon. Maar vooral: er staan voor en na foto's op! Klik en enjoy.
Oh en je kunt nu ook gewoon onder aan mijn berichten reageren, wat ik heel leuk zou vinden :))))(kies dan bij reageren voor anoniem of naam/url).

Thanks vast!

Dikke kus uit het hier en nu!

 
 
 

9 opmerkingen:

anke zei

Superhandig die Rober van jou! Hartje jullie

kiona zei

Zo zeggen ze naar regen (klussen zelfs onderweg) komt zonneschijn (eindelijke jullie wel verdiende vakantie waar je van kunt genieten). Ziet er heerlijk uit dame en heer geniet er van x kiona

Rosa zei

Yes! Weer een verhaaltje van Janneke. Dit klinkt toch als een heel fijne vakantie. Wij zijn op dit moment de buitenkant van de bus aan het verven. We zijn pas één week bezig, maar ik heb nu al ontzettend veel respect voor het feit dat jullie het klussen al zo lang volhouden en toch nog gezellig op vakantie kunnen ;-) Als ik de foto's bekijk is jullie Sunrise dik Cravanity-waardig!

Janneke de Jong zei

♡♡♡♡♡

Janneke de Jong zei

Thx!!! Nog happy birthday vr Martin!

Janneke de Jong zei

Ooeeee ik ben benieuwd! !!! Please fb foto's! ? thks lieve Rosa!

jeannette zei

Vind ik heel leuk! Geniet van jullie vakantie! X

vera zei

Wanneer komt je eerste boek (met plaatjes) uit?

WARNAZ zei

O , jullie Dappersten der Dapperen ,
Stoersten der Stoeren ,
Zensten de Zenners. !!
Blijsten der Blijen

Groet van W a r n a