Wie en waarom?


Welkom op CrazyCamperz!


Naam: Janne

Samengevat: Vrouw. (Be)denker. Klusser. Camperfan. Aanstaande van Robert.

Camper: Volkswagen LT, bouwjaar 1977

Toen ik als 15 jarige puber een knappe jongen in een felblauwe zwembroek zag staan op een rots in de Ardèche, had ik niet kunnen bedenken dat ik 15 jaar later met hem een oude, gammele Volkswagen zou opknappen en daarin op avonturen zou gaan. En toch is dat wat er gebeurde.

Allebei gek op reizen, de bergen en buiten. Allebei fan van campertjes. Allebei best handig.
De ingrediënten waren aanwezig voor het aangaan van een camperavontuur. Omdat dromen er ten slotte zijn om te waar te maken, kochten we in 2014 van onze zuurverdiende spaarcentjes een VW-LT alias SUNRISE.

We zijn gelukkig ook fan van elkaar. Dit is niet geheel onbelangrijk als je retro-mobiel bezitter bent. Klussen op 10m2 en technische tegenslagen (lees: vaak  stilstaan midden op de weg)....
Relatietest: ✓.

Op mijn blog kun je lezen hoe het is om samen een camper bezitten en pimpen. Hoe cool het is om in zo'n gevaarte te rijden, reizen,  klussen, koken, relaxen and so on! En misschien (hopelijk!) wordt je geïnspireerd om zelf iets te doen wat je altijd al wilde.


Veel lees & kijk plezier!
PS
Staat het je aan wat je leest (of juist niet)? Laat dan vooral een berichtje achter op dit blog!

2 opmerkingen:

Tom zei

Hey Janne!


Te gek hoor jullie blog (en jullie camper!!) Een erg leuke ontmoeting, zomaar tijdens mijn 1e keer tanken met mijn camper!

Vinden jullie het leuk om wat info uit te wisselen over de mail?

Tot mails!

Tom

Janneke de Jong zei

Hey Tom! Hoe gaat t met je camper!? Ben je in spanje zonder pech? hoop van wel! Robert zijn email is rliese22@gmail.com. leuk om te mailen!!!! Sorry voor de late reactie, mijn notificatie werken niet altijd op blog... tot mails! Greetzz